Agenda

apr
20
za
Foto-expositie ‘Werkers op het Landgoed’ @ NME-Centrum InBredius
apr 20 – jul 22 hele dag

NME-Centrum InBredius en Landgoed Bredius presenteren samen de tentoonstelling “Werkers op het Landgoed”.
In een foto-expositie worden vrouwen en mannen, die een deel (of veel) van hun vrije tijd besteden aan het werken op het Landgoed Bredius, in de schijnwerpers gezet. De werkers op de Historische Pluk- en Moestuin, de leden van Landschapsbeheer, de Fruitbomen groep, de mannen en vrouwen van NuDoen Groen, de werkers op de Educatieve Tuin en gastvrouwen en andere werkers in het NME-centrum InBredius. Allemaal dragen ze bij aan het “Paradijs in de stad”.

Van 21 april tot en met 22 juli bent u op de zondag- en woensdagmiddag welkom in het NME-Centrum aan de Kievitstraat nr. 42 – in het park – om kennis te maken met de vele vrijwilligers.

jul
28
zo
Expositie ‘Vogels onderweg’ @ NME-Centrum InBredius
jul 28 – sep 7 hele dag

Al vele jaren maakt Jan Chistiaanse aquarellen van vogels. In deze expositie is een selectie van die aquarellen te bewonderen.

sep
1
zo
Creatieve doe-middag @ NME-Centrum InBredius
sep 1 @ 13:30 – 15:00

 

De geheime schat

We maken een schatkaart en gaan natuurlijk ook op zoek naar de schat. En je maakt een schatkistje om jouw mooiste natuurschat in te bewaren. Spannend!
Meedoen is gratis dankzij de Groen doet goed-subsidie van de provincie Utrecht. Er kunnen maximaal 20 kinderen van 4-12 jaar aan mee doen. Je kunt een plekje reserveren via
deze link. Je kunt ook langskomen en kijken of je nog mee kunt doen.

 

 

sep
29
zo
Oogstfeest @ NME-Centrum InBredius
sep 29 @ 11:00 – 18:00

Save the date! 29 september is het weer Oogstfeest. Met natuurlijk fruitverkoop, sap persen en een gezellig terras met appeltaart. Maar je kunt ook een moddercappucino komen maken in het modderrestaurant, je eigen smoothie bij elkaar fietsen op de moestuin of een natuurmobiel maken. Landgoed Bredius vertelt over de plannen op het landgoed en het herstel van de boerderij.