InBredius huren

InBredius Huren?

Dat kan!

InBredius is een bijzondere locatie op een historische plaats. En deze locatie kunt u huren voor een vergadering, een familiefeestje of een andere activiteit.
U huurt de grote rookvrije zaal, inclusief het voorterrein, voor één of meerdere dagdelen/bloktijden door de weeks ’s avonds, in het weekend op vrijdag en zaterdag de gehele dag, op zondag na 16.30 uur.
Van begin januari tot half april is InBredius niet te huur i.v.m. een kinder-expositie.

De huur bedraagt € 100,00 per bloktijd van 5 uur. De uren voor het inrichten en opruimen horen bij de huurtijd! Voor extra uren berekenen wij € 30,00 per uur.

Voor een vergadering kunt u per uur huren à € 30,00 per uur.

Per 1-1-2023 wordt de huurprijs verhoogd naar €130,- per dagdeel van 5 uur. Elk extra uur wordt dan €35,-. Dit is nodig gebleken door de extreem gestegen kosten.

De ruimte is geschikt voor maximaal 40 personen waarvoor stoelen en/of krukjes beschikbaar zijn en inventaris en serviesgoed aanwezig is.
Op audiovisueel gebied hebben wij voor u een grootbeeldscherm met internet (geen televisie), een eenvoudige stereo-installatie, een laptop en een beamer met projectiescherm. Ook is er Wifi beschikbaar.

Catering dient u zelf te verzorgen. Koffie en thee kan desgewenst van InBredius worden betrokken. Hiervoor vragen wij € 1,50 per kop.
Ook fruitsap, gemaakt van appels en peren van het Landgoed Bredius, is beschikbaar en kunt u van InBredius afnemen (€ 3,00 per fles van 1 liter).

Meer informatie vindt u hier.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


    InBredius gebruikt uw gegevens uitsluitend voor de administratie van de verhuurovereenkomst. Wij verschaffen deze gegevens nooit aan derden.