InBredius huren?

Dat kan!

InBredius is een bijzondere locatie op een historische plaats. En deze locatie kunt u huren voor een vergadering, een familiefeestje of een andere activiteit. U huurt de grote rookvrije zaal, inclusief het voorterrein, voor één of meerdere dagdelen/bloktijden door de weeks ’s avonds, in het weekend op vrijdag en zaterdag de gehele dag, op zondag na 17.00 uur.

De huur bedraagt € 130,00 per bloktijd van 5 uur. De uren voor het inrichten en opruimen horen bij de huurtijd! Voor extra uren berekenen wij € 35,00 per uur.

Voor een vergadering kunt u per uur huren à € 35,00 per uur.

Annuleren huur kosten:

  • 2 weken van tevoren 50% van de huurkosten
  • 5 dagen of minder 80% van de huurkosten

Bespreken kan niet langer dan een half jaar van tevoren en daarna is het optioneel.

Boete voor het niet goed opruimen van de ruimte/vuilnis etc. €35,00

De ruimte is geschikt voor maximaal 40 personen waarvoor stoelen en/of krukjes beschikbaar zijn en inventaris en serviesgoed aanwezig is. Op audiovisueel gebied hebben wij voor u een grootbeeldscherm met internet (geen televisie) en een projectiescherm. Ook is er Wi-Fi beschikbaar.

Catering

Catering dient u zelf te verzorgen. Koffie en thee kan desgewenst van InBredius worden betrokken. Hiervoor vragen wij € 1,50 per kop.

Meer informatie?

Meer informatie vindt u hier. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op


    InBredius gebruikt uw gegevens uitsluitend voor de administratie van de verhuurovereenkomst. Wij verschaffen deze gegevens nooit aan derden.