Meehelpen of stage?

Vrijwilligers gezocht!

Alle activiteiten in en rond NME-Centrum InBredius worden georganiseerd door vrijwilligers.

Ze zouden niet door kunnen gaan zonder de inzet van al deze mensen. De werkzaamheden zijn heel divers. Kleine klussen rondom het gebouw, het verzorgen van de tuin, het serveren van de koffie, het begeleiden van excursies voor basisschoolleerlingen of het organiseren van een tentoonstelling. Kortom er is vast iets wat u kunt en wij nodig hebben! en het is altijd gezellig! Is dit iets voor u? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@inbredius.nl of secretaris@inbredius.nl.

Op dit moment zijn we op zoek naar:

  • activiteitenbegeleiders voor de zondagmiddag
  • bestuursleden voor de Stichting NME-Centrum InBredius
  • mensen met groene handen
  • excursiebegeleiders voor schoolklassen

Stage
Op zoek naar een stage-plek en je hebt interesse in natuur en milieu (educatie, communicatie)? Neem contact op met NME en vraag naar de mogelijkheden. Het e-mail adres is nmewoerden@odru.nl.

Leerlingen van het Kalsbeek College en Minkema College in Woerden die op zoek zijn naar een maatschappelijke stage, kunnen zich voor een stage aanmelden via de stagewebsite. Wij hebben 8 stageplekken van 30 uur per jaar voor maatschappelijke stage beschikbaar. Als de stage van NME-Centrum InBredius vol zit, raden we je aan naar een stage bij IVN Woerden te kijken.