InBredius huren

InBredius Huren?

Dat kan!
InBredius is een bijzondere locatie op een historische plaats. En deze locatie kunt u huren voor een vergadering, een familiefeestje of een andere activiteit.
U huurt de grote zaal met inventaris en het voorterrein voor één of meerdere dagdelen.

Dat kan de gehele week met uitzondering van de openstellingstijden op zondag en woensdag van 13.00 tot 16.00 uur. Vanaf begin januari tot en met half april staat er een grote NME-tentoonstelling en wordt InBredius niet verhuurd.
De huur bedraagt € 75,00 per dagdeel van 5 uur. De uren voor het inrichten en opruimen horen bij de huurtijd!
Voor extra uren berekenen wij € 20,00 per uur.

De ruimte is geschikt voor ca. 40 à 45 personen waarvoor stoelen en/of krukjes beschikbaar zijn en inventaris en serviesgoed aanwezig is.
Op audiovisueel gebied hebben wij voor u een grootbeeldscherm met internet (geen televisie), een eenvoudige stereo-installatie, een laptop en een beamer met projectiescherm. Ook is er Wifi beschikbaar.
Catering dient u zelf te verzorgen. Koffie en thee kan desgewenst van InBredius worden betrokken. Hiervoor vragen wij € 0,70 per kop.

Ook fruitsap, gemaakt van appels en peren van het Landgoed Bredius, is beschikbaar en kunt u van InBredius afnemen (€ 2,25 per fles van 1 liter).

Meer informatie vindt u hier.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


InBredius gebruikt uw gegevens uitsluitend voor de administratie van de verhuurovereenkomst. Wij verschaffen deze gegevens nooit aan derden.