Joke Vesseur is Vrijwilliger van het Jaar 2022

Joke Vesseur is Vrijwilliger van het Jaar 2022 geworden! Dit werd bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst van Landgoed Bredius. In het bijzijn van leden en vrijwilligers van het NME-Centrum InBredius, het Landgoed Bredius, KNNV en IVN werd Joke in het zonnetje gezet.

Tijdens de bijeenkomst werden de aanwezigen toegesproken door Bert de Groot (voorzitter Stichting InBredius) en Henri van Middelaar (voorzitter Landgoed Bredius). Ook Ad de Regt, wethouder Financiën en Openbare Ruimte was aanwezig om de aanwezigen toe te spreken.

Bekendmaking

Aansluitend werd Joke Vesseur als Vrijwilliger van het Jaar 2022 bekendgemaakt. Ze is één van de voortrekkers geweest bij de opbouw van het NME-Centrum InBredius. Ze heeft meegewerkt met de opzet voor de lessen voor de scholen en de opbouw van de schapenschuur tot het bezoekerscentrum InBredius wat het nu is.

Daarnaast is Joke één van de oprichters van IVN Woerden en heeft daardoor bijgedragen aan allerlei maatschappelijke taken wat natuur betreft in Woerden.

Nog steeds actief

Joke is nog steeds actief bij de scholenwerkgroep, waar ze ook diverse leuke excursies en activiteiten voor de kinderen heeft ontwikkeld. Daarnaast heeft ze jarenlang de plantenwerkgroep van IVN begeleid.

Verder is Joke altijd bereid om mee te werken aan alle mogelijke ontwikkelingen om het NME-Centrum, het Brediuspark en omgeving te verbeteren. De natuur staat altijd voorop. Wil je iets weten over planten en bomen, dan kan Joke je er alles over vertellen.

Als dank ontving Joke een kunstdruk van een aquarel, geschilder door José van den Helder.